Bienvenue

Presentatie

Geniet van 30 jaar ervaring.

In de Cyrano bieden wij u een smaakwandeling in onze prachtige regio.

Breng een uniek moment door, in een vriendelijke sfeer, deel culinaire emoties en ontdek buitengewone wijn/voedsel-combinaties met de raad van Gerty.

5 tafels maximum.

Reservaties : 24 uren op voorhand. 

Organiseer uw terugweg in alle veiligheid dankzij onze shuttle (enkel op reservering)

Gerty Linnertz

40 jaar geleden begon Gerard Linnertz, beter bekend als Gerty, aan een ambitieuse project. De geschiedenis begint in 1982 met de bistro van een dorp genaamd «Le Charleston».

In 1988 kreeg Gerty de mogelijkheid om het rijtjeshuis, de voormalige Toyota Nachsem-garage, te kopen. Omringd door familie en vrienden, en geleid door zijn passie voor gastronomie, wijnen en gastvrijheid, creëerde Gerty “Le Cyrano”, volgend op de transformatie van “Charleston” die in 1998 “Chez Gerty” werd.

Sinds de oprichting is het etablissement voortdurend in ontwikkeling, met de nadruk op de kwaliteit, de streek en de gezelligheid. Gerty legt zich nu enkel op toe op de keuken van zijn gastronomisch restaurant.

Notre concept

La Cyrano

Het gastronomische restaurant bij uitstek, waar Gerty u met plezier ontvangt.

Breng een uniek moment door, in een vriendelijke sfeer, deel culinaire emoties en ontdek buitengewone wijn/voedsel-combinaties.

Gevestigd in het hart van de Oostkantons en begrensd door de Ravel (Vennbahn), ontvangt ons hotel-restaurant u het hele jaar door met zijn 18 volledig gerenoveerde kamers, zijn buitenterras en zijn 2 restaurants.

Verscheidene winter- en zomeractiviteiten (fietstochten, wandelingen, skiën, …). Er is ook een beveiligde garage aanwezig met apparatuur speciaal ontworpen voor fietsen.

TripAdvisor